Odvažite se, dođite i zabavite na petom WikiGeeks kvizu znanja

Odvažite se, dođite i zabavite na petom WikiGeeks kvizu znanja u sklopu EU projekta Napredovao bih koji će se održati u četvrtak 31. ožujka 2022. godine u prostorijama Napretkovog kulturnog centra u Zagrebu s početkom u 19,30 sati.

Opuštena atmosfera, druženje s prijateljima i prilika da se pokaže znanje, faktori su koji i naš kviz čini privlačnima velikom broju ljudi. Na prethodna četiri kviza ekipe su se dobro zabavile i naučile ponešto novoga. Raduje nas činjenica da broj sudionika iz kviza u kviz raste i da već imamo ekipe koje su naši redovni natjecatelji, što pokazuje da WikiGeeks već ima svoje poklonike i simpatizere.

Kviz je namijenjen svim dobnim skupinama, a one najuspješnije i najsretnije, očekuju i simbolične nagrade. Stoga, skupite svoju znalačku ekipu dođite i zabavite se s nama.

Sudjelovanje na kvizu je besplatno, broj mjesta ograničen, prijaviti se možete preko online obrazac u nastavku: OBRAZAC PRIJAVE ZA KVIZ

Kviz se provodi u sklopu projekta Napredovao bih koji provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH. Projekt je sufnancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Dobro nam došli i još bolje se zabavili!