Novi WikiGeeks kviz znanja u sklopu EU projekta Napredovao bih održati će se u utorak 5.7.2022.

Pozivamo Vas na jedanaesti WikiGeeks kviz znanja u sklopu EU projekta Napredovao bih  koji će se održati u utorak, 5. srpnja 2022. godine u prostorijama Napretkovog kulturnog centra u Bogovićevoj 1 u Zagrebu s početkom u 19.30 sati.

 

Odvažite se, dođite i zabavite na jedanaestom Wikigeeks znanju. Očekuje Vas opuštena atmosfera, druženje s prijateljima i prilika da se pokaže znanje a i nauči nešto novo.

Kviz je namijenjen svim dobnim skupinama a sudjelovanje na kvizu je besplatno. Broj mjesta je ograničen, pa Vas molimo da  prijavite svoju ekipu od 2 do maksimalno 4 člana što prije. Najuspješnije i najsretnije ekipe biti će nagrađene simboličnim nagradama. Prijaviti se možete preko online obrasca u nastavku: OBRAZAC PRIJAVE ZA 11. WIKIGEEKS KVIZ

Kviz se provodi u sklopu projekta Napredovao bih koji provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Veselimo se Vašem dolasku!