Napredna Potjera u Napretku

Poznati lovac iz kviza Potjera, Krešimir Sučevič Međeral, gost je na našem idućem WikiGeeks kvizu koji će se održati u četvrtak, 26. svibnja s početkom u 19.30 sati.

Stoga će ova večer kviza biti u malo drugačijem formatu nego ostale, ipak na ovom WikiGeeks-u imamo Krešu, najopasnijeg lovca Potjere, pa su se naši moderatori Petar i Tonko potrudili da malo „zapapre“ kako ekipama tako i lovcu. Kako? E, to neka bude malo iznenađenje za sve.

Ukoliko želite približno osjetiti kako izgleda loviti lovca, dobro se pripremite i pokušajte izvući sve one informacije koje su se smjestile u zakutcima vašeg mozga jer će Vam u ovom kvizu osim sreće biti potrebno i puno znanja ukoliko želite uloviti lovca.

Za sudjelovanje je poželjno skupiti ekipu do maksimalno četiri člana i prijaviti se putem online obrasca u nastavku: OBRAZAC PRIJAVE ZA KVIZ

Kviz se provodi u sklopu EU projekta  Napredovao bih kojeg provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Dobro nam došli i još bolje se zabavili!