Zajedno na putu prema Bogu. O vjeri, toleranciji i suživotu


Pozivamo Vas na ekumenski i međureligijski okrugli stol pod nazivom Zajedno na putu prema Bogu. O vjeri, toleranciji i suživotu u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Napredak u Zagrebu.
Na okruglom stolu će sudjelovati doc. dr. sc. Ksenija Magda iz Centra za protestantsku teologu Matija Vlačič Ilirik Sveučilišta u Zagrebu, gđa Lamija Alili, vjeroučiteljica Islamske zajednice u Zagrebu, m.s. Vesna Zovkić, članica redovničke zajednice Isusovih malih sestara, doc. dr. sc. Dragan Radić, đakon Srpske pravoslavne crkvene općine u Zagrebu, Luciano Moše Prelević, glavni rabin u Republici Hrvatskoj i doc. dr. sc. Tomislav Kovač, pročelnik Katedre fundamentalne teologije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
Okrugli stol će moderirati gđa Blaženka Jančić, novinarka i urednica Redakcije religijskog programa Hrvatskog radija.
Okrugli stol će se održati u dvorani HKD Napredak – Napretkov kulturni centar u Zagrebu, Bogovićeva 1/I, u srijedu 28. listopada 2020. s početkom u 18 sati.

Važno:
Zbog propisanih epidemioloških mjera broj mjesta u dvorani je nažalost ograničen i popunjavati će se prema vremenu prijavljivanja do popune mjesta. Molimo Vas potvrdite svoj dolazak na e-mail: [email protected]
Obvezna dezinfekcija ruku pri ulasku u prostor te nošenje zaštitne maske tijekom predavanja.