WikiGeeks ponovno okupio veliki broj ljubitelja kviza u Napretkovom kultunom centru

Sinoć, 31.ožujka 2022. godine, u Napretkovom kulturnom centru, u sklopu EU projekta Napredovao bih, održan je 5. WikiGeeks – kviz znanja, kojeg provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH.

WikiGeeks kviz znanja, peti po redu, okupio je četrdesetak ljudi različitih generacija u prostorijama Napretkovog kulturnog centra. Deset ekipa natjecateljskog duha, odmjerile su svoja znanja iz različitih područja, kao što su film, umjetnost, povijest, glazba, geografija.

Kviz je bio podijeljen u dva dijela, a pitanja i ne baš lagana. No u veseloj i opuštenoj atmosferi, uz dodatak zdravog natjecateljskog duha, ekipe su bilježile svoje odgovore nadajući se što boljem plasmanu.

Kao i uvijek bilo je dinamično i uzbudljivo prilikom dobivanja točnih odgovora. Na kraju i ove večeri  najuspješniji, za svoje znanje dobili su simbolične nagrade.  Ovoga puta osim „najpametnijih“ uz pomoć virtualnog kola sreće nagradu su pokupili i oni najsretniji.

Ono što je sigurno je da su se svi ugodno proveli uz dobro društvo i zabavu, te ponešto i naučili u kvalitetno provedenom slobodnom vremenu.

Za sve radoznale, jedan od anagrama na kvizu bio je: OLD WEST ACTION! …. iza anagrama krije se ime i prezime osobe.

Projekt Napredovao bih provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH, isti je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Pozivamo vas da nam se pridružite na idućem WikiGeeks kviz znanja koji će se održati u srijedu, 13. travnja 2022. u 19.30 sati na istom mjestu.