WikiGeeks – Ko bi gori sad je doli

Sinoć, 26. siječnja 2023. godine, u Napretkovom kulturnom centru, u sklopu EU projekta Napredovao bih, Mario Kovač bio je gost na našem WikiGeeks kviz druženju.

Osim što je ovaj kviz kreirao i vodio kazališni redatelj Mario Kovač bila je ovo i prilika da ekipe zaigraju protiv standardnih sastavljača WikiGeeks kviza. Pitanja su ovoga puta bila uglavnom iz područja hrvatske i svjetske kulture i bolje su legla ekipama sastavljenih od zrelije populacije. Dašak atmosfere nekadašnje „Kvizne situacije“ Mario Kovač uspio je prenijeti i u dvoranu Napretkovog kulturnog centra. Kovač koji bez problema spaja znanje i zabavu dodatno je svojim pošalicama podigao atmosferu, a nije nedostajalo ni dovitljivih doskočica iz publike.

Osim dobro provedenog slobodnog vremena i ugodnog druženja, ekipe s najviše točnih odgovora dobile su simbolične nagrade. A najbolja ekipa dobila je ulaznice za kazališnu predstavu u ZKM-u, kojima ovom prilikom zahvaljujemo.

Lijepo je imati goste i donijeti dašak svježine, no već idući put radujemo se standardnom  WikiGeeksu u kojemu nas očekuju naši uhodani moderatori Petar i Tonko, koji će se održati u četvrtak, 9. veljače 2023. u 19,30 sati.

I ovo kviz druženje održalo se u sklopu projekta Napredovao bih  koji provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH, isti je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.