U WikiGeeksu ponovno u društvu s Mariom Kovačem

Sinoć, 23. siječnja 2023. godine, u Napretkovom kulturnom centru, u sklopu EU projekta Napredovao bih, Mario Kovač ponovno je bio gost na našem WikiGeeks kviz druženju.

Kako se bližimo kraju našim WikiGeeks kviz druženjima i da nam je u društvu s njim bilo jako zabavno ponovno nam je kviz kreirao i vodio naš poznati filmski i kazališni redatelj i strastveni kvizaš Mario Kovač. Bio je to razlog više da je već uhodani WikiGeeks kviz znanja i sinoć još jednom uspješno okupio ljubitelje kvizova u prostorijama Napretkovog kulturnog centra u Zagrebu.

Sedam ekipa, natjecateljskog duha, šaljivih i kreativnih imena, došlo je pokazati i odmjeriti svoje znanje s drugima. Za razliku od prvog gostovanja Maria Kovača u našem kvizu, ovoga puta pitanja su bila nešto zahtjevnija i tražila su malo više promišljanja i razmišljanja, no bilo je i onih za čiji je točan odgovor bila dovoljna upotreba logike.

I ovo druženje bilo je u opuštenom i zabavnom tonu, natjecateljskog duha nije nedostajalo i borilo se za svaki bod. Bilo je tu i iskusnih kvizaških ekipa kao i onih kojima je ovo bio prvi WikiGeeks kviz znanja, no svima je bila prilika da osim što se zabave i nauče ponešto novoga ili se prisjete onoga što su nekad znali.

Osim dobro provedenog slobodnog vremena i ugodnog druženja, ekipe s najviše točnih odgovora dobile su simbolične nagrade. A najbolja ekipa dobila je ulaznice za dramsku predstavu u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, kojima ovom prilikom zahvaljujemo.

      

Ovim putem pozivamo Vas na  novo WikiGeeks kviz  druženje u kojemu nas očekuju naši uhodani moderatori Petar i Tonko, koji će se održati u četvrtak, 9. ožujka 2023. u 19,30 sati.

I ovo kviz druženje održalo se u sklopu EU projekta Napredovao bih  koji provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH, isti je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.