Održan još jedan WikiGeeks kviz znanja Zagrebu

Sinoć, 10. studenoga 2022. u Napretkovom kulturnom centru u sklopu EU projekta Napredovao bih“, održan je šesnaesti WikiGeekskviz znanja. Projekt provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH.

Već uhodani WikiGeeks kviz znanja sinoć je ponovno okupio ljubitelje kvizova u prostorijama Napretkovog kulturnog centra. Ekipe šaljivih imena natjecateljskog duha odmjerili su svoja znanja. Naši moderatori, Petar i Tonko i ovaj put pripremili su vrlo zanimljive setove pitanja, anagrama i asocijacija iz područja filma, geografije, povijesti, umjetnosti, glazbe.

U veseloj i opuštenoj atmosferi ekipe su pokušale skupiti što više točnih odgovora jer najboljim i najsretnijim ekipama uručene su simbolične nagrade.

 

Uvijek ima onih koji nisu imali dovoljno sreće da  „pogode“ odgovore na pitanja, ali WikiGeeks kviz se nastavlja dalje tako da će biti vremena da se znanje poboljša.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na idući WikiGeeks kviz znanja koji će se održati u četvrtak 24. studenoga 2022 u 19.30 sati!

Projekt Napredovao bih provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH, koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.