Održan deseti Wikigeeks kviz znanja Zagrebu

Sinoć, 7. lipnja 2022. u Napretkovom kulturnom centru u sklopu EU projekta “Napredovao bih“, održan je deseti WikiGeeks – kviz znanja. Projekt provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH.

Već uhodani Wikigeeks kviz znanja sinoć je još jednom uspješno okupio ljubitelje kvizova u prostorijama Napretkovog kulturnog centra. Ljudi natjecateljskog duha i različitih generacija u ekipama od 2 do 4 člana odmjerili su svoja znanja. Naši moderatori, Petar i Tonko i ovaj put pripremili su vrlo zahtjevne setove pitanja, anagrama i asocijacija iz područja filma, geografije, povijesti, umjetnosti, glazbe.

U veseloj i opuštenoj atmosferi ekipe su pokušale skupiti što više točnih odgovora jer najboljim i najsretnijim ekipama uručene su simbolične nagrade. Uvijek ima onih koji nisu imali dovoljno sreće da  „pogode“ odgovore na pitanja, ali Wikigeeks kviz se nastavlja dalje tako da će biti vremena da se znanje poboljša. Pozivamo Vas da nam se pridružite na idući Wikigeeks kviz znanja koji će se održati u četvrtak 23. lipnja 2022 u 19.30 sati!

Projekt Napredovao bih provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH, koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.