Novo WikiGeeks kviz zabavno i natjecateljsko druženje

Pozivamo Vas na osmi WikiGeeks kviz znanja u sklopu EU projekta Napredovao bih  koji će se održati u utorak, 10. svibnja 2022. godine u prostorijama Napretkovog kulturnog centra u Zagrebu s početkom u 20,00 sati.

Na prethodnim WikiGeeks večerima kviza skupili su se znalci i radoznalci različitih dobnih skupina, te u opuštenoj atmosferi odmjerili svoje znanje i dobro se zabavili. Ovo kviz druženje namijenjeno je svim dobnim skupinama, a one najuspješnije i najsretnije, očekuju i simbolične nagrade. Skupite svoju ekipu, dođite i zabavite se s nama.

Sudjelovanje na kvizu je besplatno, broj mjesta ograničen, prijaviti se možete preko online obrasca u nastavku: OBRAZAC PRIJAVE ZA WIKIGEEKS KVIZ

Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH, provodi projekt Napredovao bih  koji je sufnanciran od Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Cilj projekta je osnaživanje kapaciteta organizacija civilnog društva za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice u domeni organizacije edukativnih i kulturnih sadržaja dostupnih što većem broju osoba putem organiziranja kvizova općeg znanja  i glazbenih večeri.

Dobro nam došli i još bolje se zabavili!