Novo kviz druženje u sklopu projekta Napredovao bih

Pozivamo Vas na treći WikiGeeks kviz znanja u sklopu EU projekta Napredovao bih koji će se održati u utorak, 08. ožujka 2022. godine u prostorijama Napretkovog kulturnog centra u Zagrebu s početkom u 19,30 sati.

Na prethodna dva kviza skupili su se znalci i radoznalci različitih dobnih skupina, te u opuštenoj atmosferi odmjerili svoje znanje i dobro se zabavili. Kviz druženje namijenjeno svim dobnim skupinama, a one najuspješnije i najsretnije, očekuju i simbolične nagrade. Skupite svoju ekipu, dođite i zabavite se s nama.

Stoga ukoliko želite sudjelovati i imate ekipu do maksimalno četiri člana molimo da se što prije prijavite, putem online obrasca u nastavku: Prijava na kviz
budući je broj ekipa ograničen.

Ukoliko Vas zanima ovakav oblik druženja, ali se do utorka, 08. ožujka, ne uspijete prijaviti, ekipirati ili već imate druge planove, ovim putem Vas obavještavamo da će u sklopu EU projekta Napredovao bih, koji traje do kraja ožujka 2023., u Napretkovom kulturnom centru, 2-3 puta mjesečno, utorkom i/ili četvrtkom biti organizirani kvizovi znanja.

Projekt Napredovao bih provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH, isti je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Cilj projekta je osnaživanje kapaciteta organizacija civilnog društva za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice u domeni organizacije i digitalizacije edukativnih i kulturnih sadržaja i povećanje socijalne uključenosti što većem broju osoba putem organiziranja kvizova općeg znanja kao i glazbenih večeri.

Potrebne covid potvrde sukladno epidemiološkim mjerama.

Dobro nam došli i još bolje se zabavili!