Novi WikiGeeks kviz znanja u sklopu EU projekta Napredovao bih

Pozivamo Vas na šesti WikiGeeks kviz znanja u sklopu EU projekta “Napredovao bih” koji će biti održan u SRIJEDU 13. travnja 2022. godine u prostorijama Napretkovog kulturnog centra u Zagrebu s početkom u 19,30 sati.

Opuštena atmosfera, druženje s prijateljima i prilika da se pokaže znanje, faktori su koji i naš kviz čini privlačnima velikom broju ljudi. Na prethodnim večerima kviza ekipe su se zabavile i naučile ponešto novoga. Raduje nas činjenica da broj sudionika iz kviza u kviz raste i da već imamo ekipe koje su naši redovni natjecatelji, što pokazuje da WikiGeeks već ima svoje poklonike i simpatizere.

Kviz je namijenjen svim dobnim skupinama, stoga Vas pozivamo da skupite svoju ekipu od 2 do 4 člana i dođete u prostorije Napretkovog kulturnog centra gdje Vas očekuje opuštena i zabavna atmosfera.  Najuspješnije i najsretnije ekipe biti će nagrađene simboličnim nagradama.

Sudjelovanje na kvizu je besplatno, broj mjesta je ograničen, pa Vas molimo da  prijavite svoju ekipu do maksimalno 4 člana što prije. Prijaviti se možete preko online obrasca u nastavku: OBRAZAC PRIJAVE ZA KVIZ

Kviz se provodi u sklopu projekta Napredovao bih koji provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH. Projekt je sufnancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Veselimo se Vašem dolasku!