Nastavljamo sa zabavnim i natjecateljskim WikiGeeks kviz druženjem

Pozivamo Vas na deseto WikiGeeks kviz zabavno i natjecateljsko druženje u sklopu EU projekta Napredovao bih  koji će se održati u utorak, 7. lipnja 2022. godine u prostorijama Napretkovog kulturnog centra u Zagrebu s početkom u 19,30 sati.

I onako visoku temperaturu na prethodnom WikiGeeks kvizu u Napretkovom kulturnom centru podigao je dolazak najopasnijeg lovca iz Potjere, Krešimira Sućevića Međerala. Bila je to malo drugačija i vrlo zanimljiva večer kviza u Napretku.

No, vraćamo se klasičnom WikiGeeks kvizu s dva kruga, s asocijacijama, anagramima i zanimljivim pitanjima iz povijesti, kulture, zemljopisa, glazbe, umjetnosti….

Kao i dosada ponavljamo da je ovo kviz druženje namijenjeno svim dobnim skupinama, a one najuspješnije i najsretnije, očekuju i simbolične nagrade.

Sudjelovanje na kvizu je besplatno, broj mjesta ograničen, prijaviti se možete preko online obrasca u nastavku: OBRAZAC PRIJAVE ZA 10. WIKIGEEKS KVIZ

Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH, provodi projekt Napredovao bih  koji je sufnanciran od Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Dobro nam došli i još bolje se zabavili!