Kviz znanja WikiGeeks ide dalje

Sinoć, 24. veljače 2022. godine, u Napretkovom kulturnom centru, u sklopu projekta “Napredovao bih“, održan je 2. Kviz znanja pod nazivom WikiGeeks,  kojeg provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH.

I ova, 2. večer kviza znanja WikiGeeks okupila je znalce i radoznalce na još jedno ugodno druženje u Napretkovom kulturnom centru. Njih tridesetak, različitih generacija, svrstalo se u devet ekipa simboličnih i duhovitih imena. Svi su se trudili pokazati svoje znanje, a uz znanje  tu je bilo i duhovitih dosjetki koje su podizale dobru atmosferu. Trebalo je za svoju ekipu izboriti što bolju poziciju, a neko od njih, za svoj trud i znanje, dobili su i poneku nagradu.

Na kraju, nagrade za najbolje ili najsretnije

Niz pitanja od povijesti, preko filma, glazbe, znanosti i umjetnost tražila su brze i točne odgovore.  Na ne baš laka pitanja, slijedili su se točni i netočni odgovori. Bez ljutnje, uz šalu i smijeh, došlo se  do kraja, pa tako i do onih najboljih u ovoj večeri. A oni drugi, koji nisu imali s pitanjima dovoljno  sreće, ipak su po nešto novo naučili ili se pak prisjetili davno primljenih informacija. Ali to, uostalom, nije niti važno. Bitno je dobro bilo društvo i dobro druženje, a slijedeći kviz i nova pitanja možda i njima donesu uspjeh.