Coolturna špica u duhu klapske pjesme

Prva ovogodišnja Coolturna špica koja će se održati u subotu 22. lipnja 2024. godine  točno u podne ispred Napretkovog nebodera bit će u duhu klapske pisme, jer će na istoj nastupiti Muška klapa Zvizdan iz Posušja. Osim njih, kao gosti koncerta pridružit će im se finalistkinja natjecanja The Voice Hrvatska Ivana Jukić, također rodom iz Posušja te vokal i klavijaturista Josip Drinovac iz Mostara.

Jedan od razloga zbog čega smo odlučili ugostiti umjetnike i naše prijatelje iz Posušja jeste činjenica da se ove godine obilježava 10 godina Festivala klapske pisme Posušje.

Koncert su organizirali Hrvatsko kulturno društvo Napredak – Napretkov kulturni centar u suradnji s Hrvatskom paneuropskom unijom, Festivalom klapske pisme Posušje i Općinom Posušje.

Koncert počinje u 12 sati!

U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u Napretkovom kulturnom centru.

Program Coolturna špica traje već petu godinu kao projekt Hrvatskog kulturnog društva Napredak, Napretkovog kulturnog centra a sve u suradnji s Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja bih

Vjerujemo kako će i subotnja špica, kao i sve prethodne, okupiti veliki broj publike – naših sugrađana i kako ćemo svi skupa uživati u izvedbama glazbenika. Klapska pisma će nam biti svojevrsni uvod u ljetne radosti 🙂

Dobro nam došli!