Glazbeno ljubovanje – večer povodom Valentinova

I u veljači, mjesecu ljubavi nastavljamo s našim glazbenim večerima u sklopu EU projekta Napredovao bih. Ovoga puta povodom Valentinova pozivamo Vas na glazbenu večer pod nazivom Glazbeno ljubovanje posvećenu ljubavi i zaljubljenicima u ljubav, glazbu, umjetnost, …. koja će se održati u četvrtak 16. veljače 2023. godine  u Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu, Bogovićeva 1,  s početkom u 18,00 sati.

Ovu večer uživati ćemo u izvedbama najljepših ljubavnih pjesama glazbenog dua Ivana Androića, izvrsnog vokala, uz klavirsku pratnju maestra Olivera Beloševića.

Došli sami ili s Vama dragom osobom naši glazbenici pružit će Vam trenutke romantičnog ugođaja, a tko zna, možda nekoga baš ovu večer pronađe Amorova strelica!

Glazbena večer organizirana je u sklopu projekta Napredovao bih koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH. Projekt provode HKD Napredak, Napretkov kulturni centar kao glavni nositelji projekta uz partnera u projektu Udrugu za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH.

Radujemo se Vašem dolasku.