Zbog vremenskih uvjeta Coolturna špica -ANTE GELO BAND održati će se u NEDJELJU

Jesen je lagano zakoračila na zagrebačke ulice, živost i šušur se vraća u grad stoga i  Coolturna špica ponovno okuplja vrsne glazbenike na nova glazbena druženja.

Već u nedjelju, 18. rujna 2022. godine s početkom u 12,00 sati u sklopu EU projekta Napredovao bih ispred Napretkovog nebodera okupit će se, nama već dobro znani glazbenici, kako bi s nama podijeli dobro raspoloženje uz glazbu i ples.

Otvaranje jesenske glazbene sezone započinjemo sa opako dobrom svirkom Ante Gelo banda uz sjajne vokale Ivu Ajduković i Alena Đurasa koji nam garantiraju dobru zabavu i guštanje u glazbi.

Na svim dosadašnjim nastupima na Coolturnoj špica, ova ekipa vrhunskih glazbenika okupila je veliki broj ljubitelja dobre glazbe koji uz dobar ritam i svima poznate melodije, zaplešu i zapjevaju s bandom.

Stoga ukoliko ste za ples i dobru zabavu, dođite, pozovite prijatelje i ne propustite ovaj „tulum na otvorenom“.

Ova Coolturna špica održati će se u sklopu EU projekta Napredovao bih kojeg provodi HKD NapredakNapretkov kulturni centar kao glavni nositelji projekta uz partnera u projektu Udrugu za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH. 

Događaj koji se ne propušta!

Očekujemo Vas, dobro nam došli!