Novo kviz druženje u Zagrebu

Pozivamo Vas na sedmi WikiGeeks kviz znanja u sklopu EU projekta Napredovao bih  koji će se održati u četvrtak 28. travnja 2022. godine u prostorijama Napretkovog kulturnog centra u Zagrebu s početkom u 19,30 sati.

Kviz je namijenjen svim dobnim skupinama, a one najuspješnije i najsretnije, očekuju i simbolične nagrade. Skupite svoju fantastičnu četvorku dođite i zabavite se s nama.

Sudjelovanje na kvizu je besplatno, broj mjesta ograničen, prijaviti se možete preko online obrazac u nastavku: OBRAZAC PRIJAVE ZA WIKIGEEKS KVIZ

Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH, provodi projekt Napredovao bih  koji je sufnanciran od Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Cilj projekta je osnaživanje kapaciteta organizacija civilnog društva za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice u domeni organizacije edukativnih i kulturnih sadržaja dostupnih što većem broju osoba putem organiziranja kvizova općeg znanja  i glazbenih večeri.

Dobro nam došli i još bolje se zabavili!