Vijesti iz Napretkovih podružnica: Učimo njemački u Beču

Vijesti iz Napretkovih podružnica: Učimo njemački u Beču

Već dvadeset godina zaredom podružnica Hrvatskog kulturnog društva Napredak u Beču uspješno organizira školu njemačkog jezika za studente i đake iz Napretkovih podružnica, ali je otvorena i prema drugima koji svoje znanje njemačkog jezika žele proširiti i usavršiti.

I ove godine Napredak u Beču organizira 21. ljetnu školu njemačkog jezika u razdoblju od 11. do 24. kolovoza 2019. Svi oni koji to žele, mogu se prijaviti u školu elektroničkim putem popunom prijavnih obrazaca koji se nalazi na njihovoj web stranici.

Vijesti iz Napretkovih podružnica: Učimo njemački u Beču

Pored svakodnevnog intenzivnog učenja njemačkog jezika po četiri školska sata, za polaznike škole biti će organizirani obilasci muzeja, izložbi, kulturnih i povijesnih znamenitost, ali i upoznavanje s ljudima iz gospodarskog i kulturnog života Beča.

Za sve polaznike organiziran je smještaj na bazi punog pansiona, a učenje njemačkog jezik organizirano je po grupama prema razini poznavanja jezika.

Za sve zainteresirane rok za prijavu je 15. svibnja 2019. godine, a dodatne informacije kao i obrasci za prijavu, te detaljan program škole, može se pronaći na web stranici Napretka u Beču: www.napredak.at.