Večer pod maskama

Karneval se lagano, ali sigurno približava svome kraju i bliži se vrijeme kada ćemo  za sve ono loše u protekloj godini osuditi zločestoga Fašnika, te kazniti ga kako to on i zaslužuje. I prije nego što „padnu maske“, iskoristimo priliku i još jednom se zajedno proveselimo u „Večeri pod maskama“.

Zato se okupimo i zajedno proveselimo u utorak, 21. veljače 2023. godine uz Sinišu Cmrka, Glavnog meštra Napretkovog  karnevala i kostimirane mlade glazbenike Muzičke škole „Blagoja Bersa“ pod vodstvom svoje profesorice Lare Silvesti Valdevit.

Iskoristite priliku prerušiti se u likove iz vaše mašte, filmova, romana ili možda u nekoga,  vama bliskoga, iz stvarnog života. Nakon glazbeno-scenskog programa slijedi karnevalsko druženje uz glazbu, ples, piće i krafne…

Karnevalsko druženje organizira se u Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu, Bogovićeva 1 s početkom u 18,30 sati.

I ova „Večer pod maskama“ organizirana je u sklopu projekta Napredovao bih koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH. Projekt provode HKD Napredak, Napretkov kulturni centar kao glavni nositelji projekta uz partnera u projektu Udrugu za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH.

Radujemo se Vašem dolasku!