Uz WikiGeeks kviz znanja obilježen Dan žena

Sinoć, 8. ožujka 2022. godine, u Napretkovom kulturnom centru, u sklopu projekta “Napredovao bih“, održan je 3. kviz znanja pod nazivom WikiGeeks,  kojeg provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH.

Sinoć smo u Napretkovom kulturnom centru na neuobičajen način obilježili Međunarodni dan žena. Naime održan je treći po redu WikiGeks kviz u kojemu je veći dio pitanja i mozgalica bio posvećen istaknutim ženama i njihovim postignućima. Šest ekipa, natjecateljskog duha, šaljivih i kreativnih imena, došlo je pokazati i odmjeriti svoje znanje s drugima. Iako pitanja nisu bila lagana, ekipe su postigle zavidan broj točnih odgovora i vladala je vesela atmosfera.

I ovoga puta kviz je bio sastavljen od dva kruga pitanja. U dobrom društvu vrijeme brzo prođe, pa je tako i ova večer brzo prošla, a da je bila zanimljiva pokazuje i činjenica da je iznjedrila i jedno pripetavanje dviju ekipa koje su bile izjednačene. Točan odgovor odredio je pobjednika pripetavanja i dobitnika „slatke nagrade“. I ovoga puna najboljima su uručene simbolične nagrade, a ostali su dobili nova znanja koja će im u nekom novom kvizu donijeti više uspjeha.