U Zagrebu održan drugi kviz znanja u organizaciji Mladih HKD Napredak

Umjesto uobičajenih domjenaka Mladi HKD Napredak organizirali su, dana 14. prosinca 2021., druženje uz glazbu i odmjeravanje znanja u Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu.
Kako su kvizovi općeg znanja popularni među mladima i rado u njima sudjeluju, naši mladi napretkovci Ivan Šola, Anamarija Mrkonjić, Pablo Srdanović i Petar Bašić primili su se posla i pripremili još jedan opći kviz znanja. Razne pitalice, mozgalice, glazbene parodije, asocijacije, scene iz filma dočekale su natjecatelje kviza.

Na početku večeri Ivan je pozdravio sve prisutne, poželio dobrodošlicu svima u ime HKD Napredak i Napretkovog kulturnog centra te predstavio suvoditelje kviza Pabla i Petra.
Petar je ekipe upoznao sa pravilima kviza i odmjeravnje znanja među ekipama moglo je započeti. U natjecanju je sudjelovalo pet ekipa, neki s više neki s manje znanja, no svi dobrog raspoloženja.

Kako bi još više motivirali natjecatelje da upregnu svoje sive stanice, Pablo je prije zadnjeg bloka rekao da najbolju ekipu očekuje poklon bon iznenađenje.

Glazba, smijeh i radost prilikom točnih odgovora bila je prisutna tijekom cijele večeri.
Nakon sva tri bloka, Petar je pročitao rezultate natjecanja, proglasio pobjedničku ekipa i prisutne upoznao kako će se u Napretkovom kulturnom centru nastaviti održavati kvizovi znanja, no u malo drugačijem sastavu.
Bez obzira na plasman, i ovoga puta, ekipe su se dobro zabavile i dobile mogućnost da čuju i nauče nešto novo i zanimljivo.