U Zagrebu Mladi HKD Napredak organizirali prvi kviz znanja

Kako bi se u ovim pandemijskim i online vremenima, prvenstveno malo uživo družili, zabavili i međusobno odmjerili znanje, članovi udruge Mladi HKD Napredak organizirali su  5. svibnja 2021. u prostorijama HKD Napredak kviz općeg znanja.

Prije natjecateljskog dijela, u ime Napretka prisutne je pozdravio i poželio dobrodošlicu Goran Štrbac, te riječ prepustio moderatorima Petru Bašiću, Ivanu Šoli i Anamariji Mrkonjić koji su ujedno i osmislili cijeli kviz. Budući da je među mladima bilo i onih kojima je ovo bio prvi susret i dolazak u HKD Napredak ukratko su upoznati sa kulturnim događanjima koje Napredak organizira i pozvani na sudjelovanje i kreiranje idućih pothvata i projekata mladih u Napretku.

Zatim je uslijedilo upoznavanje sa pravilima kviza i uz smijeh, zabavu, grickalice i veselu atmosferu natjecanje je započelo. Sudjelovalo je sedam ekipa, među kojima je bilo onih koji su se došli zabaviti, drugi provjeriti znanje, a neki čisto iz znatiželje.  No, te večeri svima je bilo potrebno dodatno aktivirati svoje sive stanice i u komunikaciji sa ostalim članovima svoje ekipe, bez upotrebe mobitela postići što veći broj bodova.

Bez obzira na plasman, ekipe su se dobro zabavile i dobile mogućnost da čuju i nauče nešto novo i zanimljivo. Natjecanje je prošlo u prijateljskoj atmosferi, međusobnom druženju uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

U iščekivanju novih događanja u organizaciji mladih Napretka iz Zagreba možete ih pratiti na  instagramu @kutaksanjara, i kako kažu sanjajte i koračajte s nama u svakom sljedećem pothvatu!