Sestra Vesna svojim pripravcima obradovala Napretkovce

Sinoć je u Naprekovom kulturnom centru u Zagrebu upriličena donacijska akcija pod nazivom OBRADUJTE SEBE I SVOJE BLIŽNJE na kojoj su članice zajednice Isusovih malih sestara prisutne upoznale sa djelovanjem svoje zajednice i biljnim pripravcima koje izrađuju kako bi podržale rad zajednice, ali isto tako i korisnicima pripravaka poboljšale njihovo zdravstveno stanje. Riječ je o nizu proizvoda koje sestre izrađuju od različitog, prirodno uzgajanog, ljekovitog bilja bez primjesa umjetnih kemijskih sastojaka.
Posljednjih godina sestra Vesna brinući se za njihove bolesne sestre kod kuće i upravo zahvaljujući njima, počela je, malo po malo, praviti prirodne pripravke za njegu. Osim sestara ti pripravci pomažu također i njihovim susjedima, prijateljima koji imaju problema sa svojom kožom ili jednostavno onima koji su željeli zdraviju njegu.
Na donacijskoj akciji mogli su se naći sapuni od odličnih jestivih ulja, melemi za suhu kožu, dezodoransi, kreme za njegu lica, ruku i nogu, a sve izrađene s dodatcima ljekovitog bilja.
Svi oni koji nisu prisustvovali prezentaciji sestre Vesne, još uvijek imaju priliku svoje najdraže, a i sebe, obradovati korisnim božićnim darom. Dovoljno je prošetati do Napretka u Bogovićvoj ulici i tamo se raspitati gdje mogu pronaći sestru Vesnu. Nikada nije kasno obradovati svoje bližnje.