Predstavljanje knjige „ZNAMEN NA KOŽI – tradicijska tetovaža žena Hrvatica, katolkinja iz Bosne i Hercegovine“, Vesne Haluga

HKD Napredak – Napretkov kulturni centar u Zagrebu i Izdavačka kuća Dominović, pozivaju Vas na promociju knjige „ZNAMEN NA KOŽI tradicijska tetovaža žena Hrvatica, katolkinja iz Bosne i Hercegovine“, autorice Vesne Haluga uz predstavljanje ekskluzivnog pjenušca „ZNAMEN“ OPG-a Izvori života.

O knjizi će govoriti urednica Petra Somek, recenzent izv. prof. dr. sc. Nikša Sviličić te autorica dr. sc. Vesna Haluga, a pjenušac će predstaviti gđa Mirjana Zelenika, vlasnica OPG-a Izvori života.

Kultura tetoviranja (bocanja, sicanja, križićanja) žena Hrvatica, katolkinja iz Bosne i Hercegovine jedinstven je fenomen po kojemu hrvatska tradicijska kultura može i treba biti poznata i prepoznata u cijelome svijetu.

Predstavljane knjige i pjenušca održat će se u četvrtak, 1. lipnja 2023. godine u dvorani HKD Napredak – Napretkovog kulturnog centra u ZagrebuBogovićeva 1, s početkom u 17 sati.

Radujemo se Vašem dolasku!