POTRES U ZAGREBU, NESREĆA ILI ŠANSA?

Hrvatsko kulturno društvo Napredak – Napretkov kulturni centar, potaknuti nedavnim događanjima – potresom koji je 22. ožujka 2020. godine  pogodio Zagreb, odlučilo je pokrenuti ciklus tematskih tribina vezanih uz otklanjanje šteta nastalih od potresa kao  i preventivnim djelovanjem kako bi se smanjile štete u slučaju nekog novog potresa.

Kroz niz tribina koje će biti organizirane u Napretkovom kulturnom centru nastojati ćemo  okupiti stručnjake različitih struka vezanih za sanaciju posljedica potresa kao i mjerodavne ljude iz različitih institucija u gradu i državi, koji bi mogli dati valjane informacije gdje, kada, kako i na koji način, doći do sredstava za sanaciju posljedica potresa te na koji način pristupiti saniranju nastale štete.

Uvodno predavanje pod nazivom POTRES U ZAGREBU, NESREĆA ILI ŠANSA? zakazano je za četvrtak, 25. lipnja 2020. godine u Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu, Bogovićeva 1 s početkom u 20 sati.

Sve prisutne molimo da se pridržavaju mjera i uputa Stožera civilne zaštite i prilikom dolaska koriste sredstva za dezinfekciju, a u prostoru nose zaštitnu masku.