Održano jesensko izdanje WikiGeeks kviza

Sinoć, 13. listopada 2022. godine, u Napretkovom kulturnom centru, u sklopu projekta Napredovao bih, održan je četrnaesti po redu  kviz znanja pod nazivom WikiGeeks,  kojeg provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH.

Jesensko izdanje WikiGeeks kviza znanja, okupilo je dovoljan broj znalaca i radoznalaca  u Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu. Šest ekipa, zanimljivih imena, sinoć odmjerilo je svoja znanje iz različitih područja kao što su povijest, glazba, geografija, sport, umjetnost. Iako su se pitanja ekipama činila dosta teškima, svatko se potrudio dati najbolje od sebe i dobri rezultati nisu izostali. Kao i obično radilo se o dva kruga pitanja koja su nam naši moderatori Petar i Tonko pripremili.

I ovo druženje bilo je u opuštenom i zabavnom tonu, natjecateljskog duha nije nedostajalo i borilo se za svaki bod. Bilo je tu i iskusnijih kvizaških ekipa kao i onih kojima je ovo bio prvi WikiGeeks kviz znanja, no svima je bila prilika da osim što se zabave i nauče ponešto novoga ili se prisjete onoga što su nekad znali. No, kako je znanje ekipa sinoć bilo dosta ujednačeno, tri ekipe završile su u pripetavanju, no ekipa Specijalki ovoga puta bila je pobjednik pripetavanja i dobitnik jedne od nagrada. I ovoga puta najbolji i najsretniji pokupili su simbolične nagrade.

Kviz druženje održalo se u sklopu projekta Napredovao bih  koji provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH, isti je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Pozivamo vas da nam se pridružite na idućem WikiGeeks kviz znanja koji će se održati u četvrtak, 27. listopada 2022. u 19,30 sati na istom mjestu.