Održana još jedna kvizaška večer u Napretkovom kulturnom centru

Sinoć, 19. siječnja 2023. u Napretkovom kulturnom centru, u sklopu EU projekta Napredovao bih, održan je 21. WikiGeeks – kviz znanja, kojeg provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH.

U Napretkovim prostorijama u ovim zimskim i hladnim danima okupilo se pet ekipa kako bi odigrali još jedan dobro uhodani WikiGeeks kviz znanja. Ekipe su odmjerile svoja znanja iz različitih područja kao što su geografija, povijest, glazba, kultura, aktualni događaji i s ponekom asocijacijom. Kao i obično radilo se o dva kruga ne baš tako laganih pitanja koja su nam naši moderatori Petar i Tonko pripremili. I ovoga puta bilo je dinamično i uzbudljivo prilikom dobivanja točnih odgovora.

U toploj i opuštenoj atmosferi svatko se potrudio dati najbolje od sebe jer najboljim i najsretnijim ekipama uručene su simbolične nagrade. Uvijek ima onih koji nisu imali dovoljno sreće da  „pogode“ odgovore na pitanja, ali WikiGeeks kviz se nastavlja dalje tako da će biti vremena da se znanje poboljša.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na idući WikiGeeks kviz znanja kojeg će pripremiti i voditi poznati kvizoman MARIO KOVAČ, a koji će se održati u četvrtak, 26. siječnja 2023. U 19,30 sati!

Kviz druženje održalo se u sklopu projekta Napredovao bih  koji provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH, isti je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.