Održan trinaesti Wikigeeks kviz znanja Zagrebu

Sinoć, 29. rujna 2022. u Napretkovom kulturnom centru, u sklopu EU projekta Napredovao bih, održan je 13. WikiGeeks – kviz znanja, kojeg provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH.

Jesen je, studenti se polako vraćaju u Zagreb i svojim studentskim obvezama. Kako bi prijelaz između jesenskih ispitnih rokova te vraćanju ozbiljnom radu bio što lakši Wkigeeks kviz znanja pruža ležerniju atmosferu za pokazivnaje i stecanje novih znanja. Sedam ekipa okupilo se u dvorani Napretkovog kulturnog centra da bi pokazali svoja znanja iz raznih područja. Bilo je tu novih ekipa koje su svojim znanjem odmjerili snage s već dobro uhodanim ekipama i unijeli novi natjecateljski duh.

Naši moderatori, Petar i Tonko  pripremili su zahtjevne i zabavne setove pitanja, anagrama i asocijacija iz područja filma, geografije, povijesti, književnosti, glazbe. 

Kao uvijek i ovoga puta bilo je dinamično i uzbudljivo prilikom dobivanja točnih odgovora. Na kraju i ove večeri najuspješniji  dobili su simbolične nagrade, a to je sinoć pošlo za rukom jednoj od novih ekipa.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na idući Wikigeeks kviz znanja koji će se održati 13. listopada 2022. u 19.30h na istome mjestu.