Održan ljetni WikiGeeks kviz u Zagrebu

Sinoć, 5. srpnja 2022., na dan Dan Hrvatskog kulturnog društva Napredak, u Napretkovom kulturnom centru u sklopu EU projekta Napredovao bih, održan je jedanaesti WikiGeeks – kviz znanja. 

Unatoč visokim srpanjskim temperaturama, sinoć su  se u prostoru Napretkovog kulturnog centra okupili kvizaški entuzijasti na jedanaestom Wikigeeks kvizu znanja. Kviz znanja su pripremili naši moderatori Petar i Tonko koji se uvijek potrude da pitanja ne budu lagana i da se za točne odgovore treba dobro potruditi. Pet ekipa odmjerilo je svoje znanje u dva kruga pitanja iz povijesti, geografije, filma, kulture. Da kviz bude što zanimljiviji pitanja su začinjena s ponekom asocijacijom i anagramom. Ekipa koja je skupila najviše točnih odgovora zasluženo je nagrađena i simboličnom nagradom. Nagradu nije dobila samo najbolja ekipa, neke ekipe su unatoč lošijem rezultatu uživale u slatkim nagradama.

Sinoć nije nedostajalo zabave, smijeha i duhovitih dosjetki koje su podizale dobru atmosferu što pokazuje da ljudi uživaju u ovakvom načinu provođenja večeri. Stoga pozivamo sve kvizoljupce da prate našu web stranicu kao i Facebook stranice Napretkovog kulturnog centra i projekta Napredovao bih na kojima će se objaviti sljedeći datum održavanja novog Wikigeeks kviza znanja.

I ova večer održana je u sklopu EU projekta Napredovao bih kojeg provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH, koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.