Novo „prvenstvo“ u znanju u Napretkovom kulturnom centru

Natjecateljski duh uzrokovan Svjetskim nogometnim prvenstvom zahvatio je cijeli svijet, upotrijebimo ga za natjecanju u znanju….. stoga Vas ponovno pozivamo na sada već 18. WikiGeeks – kviz druženje, koje će se održati u četvrtak, 1. prosinca 2022. s početkom u 19,30 sati u Napretkovom kulturnom centru.

WikiGeeks kviz druženje namijenjeno je svim dobnim skupinama, a one najuspješnije i najsretnije, očekuju i simbolične nagrade.

I ovaj put moderatorski tandem Petar i Tonko pripremili su zanimljive setove pitanja, anagrama i asocijacija iz područja filma, geografije, povijesti, umjetnosti, glazbe.

Za sudjelovanje je poželjno skupiti ekipu do maksimalno četiri člana i prijaviti se putem online obrasca u nastavku: OBRAZAC PRIJAVE ZA WIKIGEEKS

Skupite svoju ekipu, dođite i zabavite se s nama.

Ukoliko želite sudjelovati, a nemate ekipu dođite pa ćemo složiti neku kombinaciju.

Kviz se provodi u sklopu EU projekta Napredovao bih kojeg provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Dobro nam došli!