Nema zime za WikiGeeks kviz znanja

Sinoć, 9. veljače 2023. godine, u Napretkovom kulturnom centru, u sklopu EU projekta Napredovao bih, održano je još jedno WikiGeeks kviz druženje.

Unatoč hladnom valu i niskim temperaturama u Zagrebu, broj posjetitelja WikiGeeks kviza ne pada. Tako su ovu hladnu zagrebačku večer mnogi znalci i radoznalci odlučili provesti u toploj i ugodnoj atmosferi Napretkovog kulturnog centra, na još jednoj kvizaškoj večeri. Sinoćnje šaroliko društvo sastavljeno od različitih generacija svrstalo se u šest ekipa simboličnih i duhovitih imena, a naši moderatori Petar i Tonko ovoga puta pripremili su zahtjevna dva kruga pitanja….. znači sve je bilo spremno za još jedno natjecanje u znanju.

Na našem kvizu osim povijesti, geografije, svijeta filma, glazbe, kulture i umjetnosti uvijek su zastupljene i aktualne teme. Pa tako vijest koja nas je ovih dana sve rastužila bila je ona o smrti našeg legendarnog trenera Miroslav Ćire Blaževića, te je određeni set pitanja bio posvećen upravo njemu, našem Ćiri, legendi hrvatskog nogometa.

Kao uvijek i ovoga puta bilo je dinamično i uzbudljivo prilikom dobivanja točnih odgovora. Na kraju i ove večeri  najuspješniji, za svoje znanje dobili su simbolične nagrade. Tako su prvoplasirana ekipa Jesi li sama večeras dobila ulaznice za kino Tuškanac, drugoplasirana Katja pada butelju vrhunskog vina vinarije Zdjelarević, a ekipa Misica čokoladu. Ovim putem zahvaljujemo i donatorima Kinu Tuškanac i vinariji Zdjelarević na podršci našem kvizu znanja.

Ako vam se sviđaju nagrade ili samo želite provesti ugodnu kvizašku večer pozivamo Vas da nam se pridružite na idućem WikiGeeks kvizu znanja kojeg će ponovno pripremiti i voditi poznati kvizoman MARIO KOVAČ, a koji će se održati u četvrtak, 23. veljače 2023. u 19,30 sati!

I ovo kviz druženje održalo se u sklopu projekta Napredovao bih  koji provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH, isti je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.