Nedjeljna glazbena večer s Gelom i Ivanom

Sinoć, 12. ožujka 2023. godine sklopu EU projekta Napredovao bih održana je Glazbena večer s Antom Gelom i Ivanom Starčević pod nazivom I još nešto ljubavnoDvorana Napretkovog kulturnog centra u Zagrebu i sinoć je bila premala za sve one koji su došli ovu nedjeljnu večer uživati u glazbenoj večeri s glazbenikom, aranžerom i umjetnikom velikog srca Antom Gelom.

Na početku večeri sve prisutne pozdravili su Blaženka Krajina, voditeljica EU projekta Napredovao bihIsmet Efendić, predsjednik Udruge za promicanje kulture i umjetnosti Ja bih…. zahvalili svima na dolasku i poželjeli dobrodošlicu.

Ivanu Starčević najbolje je najavio sam Gelo riječima…. da se Ivana nalazi u New Yorku ili Londonu nastupala bi u najboljim mjuziklima današnjice. Iako je svi pamte  po ulozi u nagrađivanoj predstavi Kauboji, Ivana Starčević ostvarila je brojne suradnje s poznatim hrvatskim bendovima i pjevačima, a iza nje su i brojne uloge u kazališnim predstavama i mjuziklima.

Iako Gelu, kojeg smatramo našim prijateljem, nije potrebno posebno najavljivati dobro je ponoviti da se radi o jednom od najistaknutijih hrvatskih gitarista koji je tijekom karijere nastupao diljem svijeta, a s velikanom Oliverom Dragojevićem svirao je u najvećim svjetskim dvoranama u Parizu, New Yorku, Londonu i Sydneyju stoga nam je uvijek velika čast i zadovoljstvo ugostiti ga.

Ova dva vrsna glazbenika uistinu su nam pružili prekrasnu glazbenu večer. Publika je uživala u domaćim i stranim hitovima koji se ne izvode tako često, a koje su ovi glazbenici izveli na sebi svojstven način. Bila je to prava glazba za dušu i najbolji način za provesti nedjeljnu večer. Osim što je svaku pjesmu publika nagradila velikim pljeskom, zajedno je pjevala s glazbenicima, ljuljuškala se u ritmu glazbe, a neki su i zaplesali.

Druženje se uz čašicu osvježenja nastavilo u klubu Napretkovog kulturnog centra.

I ova glazbena večer održana je u sklopu EU projekta Napredovao bih, koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH. Projekt zajednički provode Napretkov kulturni centar kao nositelj projekta i Udruga za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH, kao partner.