Napretkov susret s novinarima i promocija Godišnjaka 2019.

HKD Napredak, Bogovićeva 1

Hrvatsko kulturno društvo Napredak zahvaljuje na suradnji svim medijima i novinarima koji su pratili Napretkov rad tijekom 2018. godine i svojim korektnim i dobronamjernim izvještavanjima približili Napretkove programe i projekte široj javnosti.

U znak zahvalnosti i poštovanja, Napredak priređuje godišnji susret s novinarima u ponedjeljak, 21. siječnja 2019. godine u 13,00 sati u Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu, Bogovićeva 1/I.

Kao i ranijih godina i ovom prigodom bit će predstavljen Napretkov Hrvatski narodni godišnjak 2019., glasilo koje zauzima posebno mjesto u Napretkovoj izdavačkoj djelatnosti i koje još od davne 1907.godine svjedoči i čuva od zaborava brojne vrijedne aktivnosti i projekte HKD Napredak.

Na susretu s novinarima sudjeluju: predsjednik HKD Napredak prof. dr. Franjo Topić, književnik Mile Pešorda, novinar Glasa Koncila Tomislav Vuković i prof. dr. Dražen Vikić-Topić, predsjednik Napretkovog kulturnog centra.

Poslije predstavljanja Napretkovog godišnjaka i programa rada i planovima za 2019. godinu, održat će se prigodni domjenak.