Najava susreta: Samo evangeliziran s radošću evangelizira

Kršćanski akademski krug u akademskoj godini 2019./20. u suradnji s Hrvatskim kulturnim društvom Napredak započinje ciklus susreta o temi Samo evangeliziran s radošću evangelizira uz vodstvo i poticaje Tončija Matulića i Petra Baruna.
„Samo evangeliziran s radošću evangelizira. Stoga evangelizacijska praksa polazi od pitanja: Kako osobno trebam biti evangeliziran? Je li mi istinski važno da u meni kao vjerniku odjekuje Radosna vijest? Koji je sadržaj presudan za suvremenog čovjeka da zaželi stupiti na evangelizacijski put, da to kuša i uvjeri se? To su samo neka od pitanja na koja će se tijekom susreta pokušati naći odgovor.

„Kako govoriti o Bogu u postkršćanskoj Europi?“ tema je predavanja koje će se održati u utorak, 29. listopada 2019. godine u HKD Napredak – Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu, Bogovićeva 1/I s početkom u 19 sati.

Svi zainteresirani za ove susrete više o svemu mogu se informirati na web stranici Kršćanskog akademskog kruga www.krakr.hr te se na njoj mogu prijaviti kako bi putem elektroničke pošte sve obavijesti dobili na svoju e-mail adresu.