Idemo dalje s WikiGeeks kvizovima u Zagrebu

Pozivamo Vas na novo WikiGeeks – kviz druženje, koje će se održati u četvrtak, 13. listopada 2022. s početkom u 19,30 sati u Napretkovom kulturnom centru.

Na prethodnom kvizu sedam ekipa odmjerilo je svoje znanje u dinamičnoj i zabavnoj atmosferi. Bilo je tu i novih ekipa koje su svojim znanjem odmjerili snage s već dobro uhodanim ekipama i unijeli novi natjecateljski duh. Naši moderatori, Petar i Tonko  i ovoga puta, pripremili su zahtjevne i zabavne setove pitanja, anagrama i asocijacija iz područja filma, geografije, povijesti, književnosti, glazbe. 

Kviz druženje namijenjeno je svim dobnim skupinama, a one najuspješnije i najsretnije, očekuju i simbolične nagrade. Skupite svoju ekipu, dođite i zabavite se s nama.

Za sudjelovanje je poželjno skupiti ekipu do maksimalno četiri člana i prijaviti se putem online obrasca u nastavku: OBRAZAC PRIJAVE ZA KVIZ

Kviz se provodi u sklopu EU projekta  Napredovao bih kojeg provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH.

Dobro nam došli i još bolje se zabavili!