HKD NAPREDAK OBILJEŽAVA 22. OŽUJKA – SVJETSKI DAN VODA

22. ožujak – Svjetski dan voda Hrvatsko kulturno društvo Napredak – Napretkov kulturni centar ove će godine obilježiti od 21. do 23. ožujka 2021. kroz slijedeće manifestacije:

U nedjelju, 21. ožujka 2021. godine u organizaciji Planinarskog društva Napredak – Stjepan Planić organizirat će se izlet KARLOVAC – GRAD NA ČETIRI RIJEKE. Tom prigodom posjetit će se muzej Stari grad Dubovac i AQUATIKA – najveći akvarij slatkovodne ribe u ovoj regiji.

U ponedjeljak, 22. ožujka 2021. godine u dvorani Napretkovog kulturnog centra u Zagrebu, Bogovićeva 1 organizirat će se tribina uz projekcije na temu zaštite voda u Hrvatskoj. Na tribini sudjeluju dr. sc. Hrvoje Carić, viši znanstveni suradnik na Institutu za turizam s temom „Onečišćenja mora“ i Mario Obrdalj, dipl. ing. građ. voditelj za pripremu EU projekata pri Hrvatskim vodama s temom „Zaštita voda u RH – osnovne mjere putem pripreme i provedbe EU projekata“.
Početak tribine zakazan je za 18 sati.

U utorak, 23. ožujka 2021. godine u prostorima Napretkovog kulturnog centra u Zagrebu, Bogovićeva 1 svečano će biti otvorena samostalna izložba fotografija pod nazivom „I VODA IMA DUŠU“, autora Dražena Zetića.
Otvorenje izložbe zakazano je za 19 sati, a izložbu će otvoriti Slaven Dobrović, član International Water Association. Izložba se može pogledati svakim radnim danom do 6. travnja 2021. godine u terminu od 10 do 17. sati.

Radujemo se vašem dolasku!

Važno:
Zbog propisanih epidemioloških mjera broj mjesta u prostoru je ograničen i popunjavati će se prema vremenu prijavljivanja do popune mjesta. Za dodatne informacije i potvrdu dolaska možete nas kontaktirati na slijedeći
e-mail: [email protected]

Pri ulasku u prostor obvezna je dezinfekcija ruku te nošenje zaštitne maske tijekom boravka.