HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira tečaj crtanja i obrade fotografije

Hrvatsko kulturno društvo Napredak – Glavna podružnica Mostar organizira tečaj crtanja i obrade fotografije.

Tečaj počinje 15. listopada u prostorijama Narodne knjižnice u Hrvatskom domu hercega Stjepan Kosača.

Želite naučiti više o kreativnim tehnikama crtanja olovkom i rapidografom, te unaprijediti svoje crtačke sposobnosti? Koristiti se modernom tehnologijom i crtež obraditi u naprednom programu Photoshop?

Ovaj tečaj je upravo za Vas!

Tečaj se odvija jedan put tjedno, svakog četvrtka, u 19:00 sati u trajanju od 2 školska sata, tako da ćete kroz skoro 2 mjeseca intenzivnog rada i 12 proaktivnih radnih sata naučiti sve gore navedeno. Svi polaznici koji uspješno završe tečaj dobit će certifikat. HKD Napredak Glavna podružnica Mostar s ponosom najavljuje ovaj tečaj s naglaskom da je potpuno besplatan.

Voditelj tečaja je Višeslav Lučić, akademski grafičar i profesor likovne umjetnosti i dizajna.

“Glavni cilj tečaja jeste naučiti početnike osnovama crtanja i obrade fotografije u naprednom programu Photoshop. Time spajamo tradicionalnu i digitalnu umjetnosti u jednu, a što je i aktualno i potrebno u ovom novom modernom dobu”- istakao je voditelj tečaja Lučić.

Tečaj je namjenjen za studente i odrasle. Uvjet za polaznike jeste dolazak sa vlastitim prijenosnim računalom.

Upis je ograničenog broja polaznika zbog pandemije i mjera distance, stoga ne čekajte i prijavite se na kontakt e-mail sa svojim osobnim podacima i kratkim životopisom: [email protected]

S veseljem Vas očekujemo!