Goran Vinčić i Igor Drljo razveselili zagrebačke studente

U petak, 10. svibnja 2019. godina u Napretkovom kulturnom centru  u Zagrebu održanje humanitarni nastup dvojice komičara Gorana Vinčića i Igora Drlje. Iako je  planiran cjelovečernji nastup mladog komičara Gorana Vinčića, slavonca iz Mikanovaca, njemu se pridružio i simpatični stand up komičar Igor Drljo iz Mostara.

Simpatični komičari svojim šarmantnim nastupom i šalama na svoj, ali i na „tuđi“ račun oduševili su stotinjak posjetitelja, uglavnom studentske populacije koji su odlučili tu večer provesti u dobrom raspoloženju koji su  im dvojica komičara priuštili, ali i kupnjom ulaznica pomoći  u prikupljanju sredstava za kupnju FUZIOMATA Klinici za dječje bolesti Zagreb, Zavoda za dječju onkologiju i hematologiju.

Nastup dvojice komičara organizirali su kao i prošle godine Leo klub Tri kule, LC Kontesa Nera, HKD Napredak i domaćin, Napretkov kulturni centar koji ih je ugostio u svom prostoru.

Sav prikupljeni novac od prodaje ulaznica biti će usmjeren za kupnju FUZOMATA koji je neophodno potreban Klinici za dječje bolesti.