Glazbena večer – Ante Gelo & Alen Đuras

Prvo ovogodišnje glazbeno druženje, u sklopu EU projekta Napredovao bih, započinjemo s vrhunskim gitaristom, aranžerom i skladateljem Antom Gelom. Budući je Gelo u nekoliko navrata već svirao kako na Coolturnoj špici tako i u HKD Napredak – Napretkovom kulturnom centru svi koji su bili znaju da je glazbeno guštanje i dobra glazba zagarantirana.

Osim što je glazbenik čiji je talent neosporan, Gelo je osoba koji svoje znanje nesebično dijeli i oko sebe okuplja i gura mlade glazbenike. Tako će i na ovoj glazbenoj večeri uz njega nastupiti jedan od ponajboljih mladih vokala hrvatske scene Alen Đuras. 

Prije same glazbene večeri biti će upriličeno otvorenje izložbe slika članova Udruge likovnih umjetnika HKD Napredak iz Sarajeva – Annale 2022.

O samoj izložbi govorit će Hiba Mustafić, predsjednica ULU HKD Napredak, dok će izložbu otvoriti Sanda Stanačev Bajzek, povjesničarka umjetnosti i likovna kritičarka.

Glazbena večer organizirana je u sklopu projekta Napredovao bih koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH. Projekt provode HKD NapredakNapretkov kulturni centar kao glavni nositelji projekta uz partnera u projektu Udrugu za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH.

Dobro nam došli na likovno – glazbenu večer!