Coolturna špica

Dragi prijatelji,

u godini kada HKD Napredak proslavlja 30 godina od obnove rada, projekt Coolturna špica predstavlja nastavak 10 godišnje suradnje sa Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH, koji su ujedno sa Napretkovim kulturnim centrom iz Zagreba i organizatori ove manifestacije.

Projekt je zamišljen kao kulturna suradnja dvije prijateljske države kroz razmjenu i kulturno djelovanje glazbenika, književnika, glumaca i drugih umjetnika koji će svojim djelovanjem biti most i veza između dva glavna grada Zagreba i Sarajeva, kao i dvije države Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Unatoč krizi uzrokovanoj pandemijom virusa COVID 19 i potresa koji je zadesio naš Zagreb, zahvaljujući prije svega našim prijateljima umjetnicima koji brišu granice žanrova i stilova, nastavljamo s kulturnim programima.

Naša “Coolturna špica“ održavat će se jednom mjesečno ispred Napretkovog nebodera u Bogovićevoj 1, uz decentne glazbene programe, priče sa zanimljivim gostima, najave novih projekata i programa. Bit će tu mjesta i za goste iznenađenja, za novosti iz svijeta knjige, filma , fotografije, kazališta te humora.

Pozivamo sve zainteresirane i drage prijatelje na druženje uz glazbu i “priča” može započeti.

Voditelji, organizatori i producenti
Ismet, Goran i Ante

PROGRAM

Subota, 04.07. 2020. u 12,00 sati, ispred Napretkovog nebodera u Bogovićevoj 1, Zagreb

 I DIO: klasična glazba – G. Puccini

Učestvuju :
Arijana Gigliani Philipp, sopran
Bruno Philipp, klarinet
Uz klavirsku pratnju: Barbare Bego Bojić

II DIO: zabavna i jazz glazba

Ante Gelo band.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stoga Vas pozivamo da prošetate našom ” Coolturnom špicom ” ove subote, prema strogim NOVO NORMALNIM uvjetima i na distanci od 1,5 m, a mi ćemo sve ostalo: priča, glazba, zabavni program i jazz…