Coolturna špica – nastavljamo istim tempom i uz još žešću svirku

Poštovana publiko, dragi naši prijatelji,

na radost svih Vas i naših dragih glazbenika nastavljamo s Coolturnom špicom na istom mjestu i u već ustaljeno vrijeme, ispred Napretka u Bogovićevoj u 12 sati.

Kao i svaki put do sada i ovu Coolturnu špicu za Vas su priredili i organizirali HKD Napredak, Napretkov kulturni centar i Udruga za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH.., potpomognuti našim volonterima.

Tim mali ali odabrani za Vas je pripremio glazbenu poslasticu, te se nadamo kako ćemo se i ovaj put opustiti i zabaviti uz glazbu i drage prijatelje, a kvalitetne svirke zasigurno neće nedostajati…

Ove subote nastavljamo tamo gdje smo stali sa prošlom Coolturnom špicom, uz ples i glazbu svi ćemo uživati u zvucima izvrsnog i nenadmašnog Gelo banda uz sjajne vokale Ivu Ajduković i Alena Đurasa.

Partneri u realizaciji projekta su HKD Napredak – Napretkov Kulturni Centar i Udruga za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH, koji svojim iskustvom i desetogodišnjom suradnjom u projektima kulture i nadalje grade mostove prijateljstva i umjetnosti.

Motiv za pokretanje projekta Coolturna špica je naša želja da građanima Zagreba u ovom izuzetnom vremenu, kako corona krize tako i posljedica potresa, darujemo pomno birane glazbene programe, jer glazba je zvonka radost i melem za dušu.

Projekt Coolturne špice za Vas su osmislili i realizirali Ismet Efendić, voditelj, Goran Štrbac, producent i Blaženka Krajina, press služba

Programe izvodimo uz pridržavanje i poštivanje epidemioloških mjera.