WikiGeeks – malo igre, malo sreće, nešto znanja i po neka nagrada

Sinoć, 10. svibnja 2022. godine, u Napretkovom kulturnom centru nastavljen je maraton u znanju. U sklopu projekta Napredovao bih, održan je osmi po redu  kviz znanja pod nazivom WikiGeeks,  kojeg provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH.

Devet ekipa, a mjesta na vrhu ima samo za jednoga. Ovoga puta kviz je vodio već uigrani tandem Patar i Tonko, a pitanja, po običaju, niti ovoga puta nisu bila laka. Društvo veliko i generacijski pomiješano pa svatko iz „svoga vremena“ ulovi po neki bod. Kao i svakoga puta, pa tako i sada, bilo je tu ponovno novih lica. Svatko dovede po nekoga novoga, jer dobra priča se brzo širi. Uz šalu i dobro druženje brzo proteknu 32 pitanja, a nakon njih znamo „tko je gore, a tko dole“.

I ovoga puta nagrade nisu izostale. Za one najbolje, one blizu najboljih, a i one koji ipak nisu s fenjerom na začelju, dobili su simpatične i „upotrebljive“ nagrade.  Uvijek ima onih koji nisu imali dovoljno sreće da ih „pogode“ prava pitanja, ali zato je tu slijedeći kviz, malo više učenja i informiranja, pa će i rezultat biti bolji.

Novi obračun u znanju i druženje WikiGeeks-u je zakazano je za četvrtak, 26. svibnja 2022. u 19,30 sati na istom mjestu. Slijedećeg  puta dobro se pripremite jer dolazi LOVAC!

Projekt Napredovao bih provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.