Predstava „BLACK/WHITE IS MY COLOR“ na programu u srijedu 24.04.2024.

HKD Napredak nastavlja suradnju s autorima predstave „BLACK/WHITE IS MY COLOR“ koju izvode Lawrence Kiiru i Vilim Matula. 

Predstava „BLACK/WHITE IS MY COLOR“ će se održati u srijedu, 24. travnja 2024. s početkom u 20 sati u dvorani HKD NAPREDAK – Napretkovog kulturnog centra u Zagrebu, Bogovićeva 1/I.

 

 

Predstava je nastala prema motivima drame „Crnci“ francuskog pisca Jeana Geneta, koja progovara o rasizmu, kolonijalizmu i identitetu. Redatelj i glumac Lawrence Kiiru, rođen u Keniji i diplomirao režiju na ADU u Zagrebu, i glumac Vilim Matula, poznat po svojim angažiranim ulogama i aktivizmu, ujedinili su svoje kreativne umove i stvorili predstavu koja propituje kakvu to crno-bijelu realnost živimo u Europi danas. Predstava je aktualna i provokativna, jer se bavi temama koje su prisutne u medijima i javnosti, kao što su migracije, diskriminacija, nasilje i solidarnost.

Broj mjesta je ograničen, a karte možete kupiti na adresi:

HKD Napredak, Bogovićeva 1/I.

Dodatne informacije na telefon:

01/4813 – 156 svakim radnim danom od 10 – 17 sati.

Cijena ulaznice za sve predstave iznosi 12,00 eura, a za članove HKD Napredak, umirovljenike, studente i osobe s invaliditetom iznosi 8,00 eura.

Veselimo se Vašem dolasku!