Održan četvrti WikiGeeks kviz znanja

Sinoć, 17. ožujka 2022. godine, u Napretkovom kulturnom centru, u sklopu EU projekta “Napredovao bih“, održan je 4. WikiGeeks – kviz znanja,  kojeg provodi Napretkov kulturni centar s partnerom Udrugom za promicanje kulture i umjetnosti Ja BIH.

Četvrti po redu WikiGeeks kviz znanja okupio je veliki broj ljubitelja kviza na još jedno ugodno druženje u Napretkovom kulturnom centru. Njih četrdesetak, različitih generacija, svrstalo se u devet ekipa zanimljivih i duhovitih imena. Bilo je tu ekipa koje su s nama od prvog kviza, što pokazuje da ova manifestacija već ima svoje poklonike i simpatizere, kao i onih kojima je ovo bio prvi kviz, a za koje vjerujemo da će postati stalni posjetitelji.

Naši moderatori, Petar i Tonko i ovaj put pripremili su vrlo zahtjevne setove pitanja, anagrama i asocijacija. Kao i svaki put osim pitanja iz općeg znanja većina pitanja bila je vezana za kulturu, glazbu, film… Obzirom da je kviz održan na dan sv. Patrika sastavljači su se potrudili, te dio pitanja povezali upravo s tim.

I ovoga puta najsretnijima i „najpametnijima“ uručene su simbolične nagrade, a ostali su dobili nova znanja koja će im u nekom novom kvizu donijeti više uspjeha.

Sami sudionici su se interesirali za naredni termin kviza, te im je rečeno da je idući već u četvrtak, 31. ožujka 2022. godine na istom mjestu u isto vrijeme.
Nakon natjecateljskog dijela ekipe su se nastavila družiti u prostorijama Napretkovog kulturnog centra.