“Jezične varijacije” u Napretkovom kulturnom centru

U petak 31. svibnja u 20 sati u Napretkovom kulturnom centru, u suradnji sa Binocular teatrom iz Zagreba, biti će izvedena predstava “Jezične varijacije” koju režijski potpisuje umjetnički voditelj Binocular teatra Borna Armanini.

Predstava „Jezične varijacije“, nastala je prema motivima priča Nikole Jakovčevića. Riječ je o jednoj priči interpretiranoj na 12 različitih načina, odnosno na 12 različitih narječja.

U predstavi igraju Antonija Stanišić Šperanda, dvostruka dobitnica Nagrade hrvatskog glumišta i članica DK Gavella, i Davor Svedružić, glumac GK Komedija. Redatelj predstave je spojio ovo dvoje talentiranih glumaca u jednu glumačku igru u kojoj je „poigravanje“ s narječjima samo jedna od stavki ove nesvakidašnje predstave.

Cijena ulaznice iznosi 50 kn, za članove Napretka cijena iznosi 35 kn.

Ulaznice je potrebno ranije rezervirati i preuzeti, minimalno dva dana prije održavanja predstave. Ulaznice se mogu rezervirati putem maila [email protected] ili na telefon 091 44 55 959

Predstava “Jezične varijacije” samo je jedna u nizu kulturnih događanja koje HKD Napredak kroz svoj Kulturni centar donosi svojim članovima i simpatizerima.

Pogledajte trailer predstave: