Coolturna špica u znaku dana Sarajeva u Zagrebu

U subotu 19. studenoga 2022. godine s početkom u 12 sati održat će još jedna Coolturna špica koja će biti u ozračju prijateljstva i “otkačenosti”.

Predstojeća špica u znaku je dana Sarajeva u Zagrebu, s obzirom da se cijeli tjedan koji prethodi Coolturnoj špici održavao festival Ja bih… 5 dana Sarajeva u Zagrebustoga će ovom subotnjom špicom festival biti zatvoren (op.a. Šećer dolazi na kraju).

U skladu s time ovo turobno jesenje vrijeme svojom glazbom i dobrom zabavom odagnati će nam sastav Ja bih… i prijatelji, kako bi ugođaj bio potpun,  pridružit će im se Ni Neki Bend, sastav crvenih nosova klaunovidoktora.

Kao i svaki put i ovu Coolturnu špicu planiramo na platou ispred Napretkovog nebodera, u Bogovićevoj ulici, osim ako nam vremenski uvjeti to ne dozvole, onda ćemo zabavu nastaviti kat više, u dvorani Napretkovog kulturnog centra.

I ova kao i prethodna Coolturna špica održava se u sklopu EU projekta Napredovao bih, koji je financiran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH. Projekt zajednički provode Napretkov kulturni centar kao nositelj projekta i Udruga za promicanje kulture i umjetnosti Ja BiH, kao partner.

Očekujemo Vas, dobro nam došli!