Ćiro potpisao za Napredak

Tradicionalni Napretkov susret s novinarima u Zagrebu, održan u petak, 31. siječnja 2020. godine, pored novinara i predstavnika medija okupio je i neke od poznatih lica iz hrvatskog kulturnog, javnog i estradnog života.

Jedan od njih bio je i Miroslav Ćiro Blažević ili kako ga od milja prijatelji i mediji vole zvati, „trener svih trenera“. Nije to prvi put da je Ćiro u Napretku. On je stari prijatelj Napretka i u njemu, kako on sam kaže, uvijek se osjeća ugodno i dobro, baš kao kod svoje kuće.

U ugodnom druženju Ćiro je iskoristio prigodu da obnovi svoje članstvo u Napretku iako je on još davne 1992. godine, kada je u Zagrebu obnavljana Glavna podružnica Hrvatskog kulturnog društva Napredak, bio jedan od onih koji je među prvima pristupio Napretku. Buran i intenzivan rad u nogometu Ćiru je znao na neko vrijeme odvojiti od Napretka, ali se on u dobro društvo uvijek rado vraćao. I sada, poneka dobra ideje i savjet „starog vuka“ ili „trenera svih trenera“ i Napretkovcima je uvijek dobro došla.